Sluit [X]   
 

Marinesteunpunt Kudelstaart in 1937: plannen van Nationale Luchtvaart School voor burger-watervliegveld bij Kudelstaart te...

© 1999-2022, René G.A. Ros
Laatst gewijzigd 8-12-2021

Colofon - Dankwoord

AlgemeenInformatieIllustratieServer

Dank aan de huidige Faculteit B├Ętawetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) voor het beschikbaar stellen van de ruimte op de web-server van maart 1998 tot mei 2003. Met name operator Jos van Wezel en zijn opvolger Remy Zandwijk voor de technische ondersteuning.

Van mei 2003 tot en met april 2007 werd de hosting op een server verzorgd door en in samenwerking met Wouter Stoof en Remy Zandwijk. De VU verzorgde ruimte voor de server.

Van april 2007 tot februari 2012 was de eigen webserver Citadel in gebruik welke door Remy Zandwijk werd beheerd.
De server was een Sun Fire X2200 M2-server, 2 dual-core 1,8 Ghz AMD Opteron-processors model 2210, twee mirrored 320 Gb harde schijven met Solaris OS 10. De VU verzorgde ruimte voor de server.

Van februari 2012 tot mei 2016 werd gebruik gemaakt van virtual hosting bij Host Europe GmbH. En sinds mei 2016 wordt gebruikt gemaakt van virtual hosting bij TransIP. Remy Zandwijk verzorgt nogsteeds het systeembeheer voor deze Citadel server.

RSS Feed met nieuws over de Stelling Stelling van Amsterdam Twitter Stelling van Amsterdam op sociaal netwerk Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube

Deze website wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Alle rechten voorbehouden, o.a. gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming.
Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water.
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
Bureau Meerzijdig let op meerdere zijden bij support, mediation, procesbegeleiding en trainingen. (Advertentie)
 
 
 
Fort Resort Beemster herbergt een van de meest luxueuze wellnessresorts met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness zoals u nog nooit heeft ervaren. (Advertentie)