Sluit [X]   
 

Radiotechnicus Pennekamp in 2015: overleden te Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

© 1999-2024, René G.A. Ros
Laatst gewijzigd 29-1-2024

Donateur worden?

Colofon - Banners

BannersHebt u een eigen website (over een legaal en voor alle leeftijden geschikt onderwerp) en wilt u bijdragen aan de bekendheid van de Stelling van Amsterdam?
Plaats dan een tekst-link of een banner op uw eigen site en laat het verwijzen naar deze website. De code voor banners in verschillende afmetingen vindt u hieronder. Er zijn ook banners voor de Junior en Engelse websites beschikbaar.

Om een banner van 468 bij 60 pixels te gebruiken moet de volgende HTML code in een pagina worden opgenomen:

<a href="https://www.stelling-amsterdam.nl/"><img src="https://www.stelling-amsterdam.nl/banner-groot.jpg" alt="Stelling van Amsterdam" title="Stelling van Amsterdam" style="width:468px;height:60px;border:none;"></a>

Stelling van Amsterdam

Om een banner van 234 bij 60 pixels te gebruiken moet de volgende HTML code in een pagina worden opgenomen:

<a href="https://www.stelling-amsterdam.nl/"><img src="https://www.stelling-amsterdam.nl/banner-midden.jpg" alt="Stelling van Amsterdam" title="Stelling van Amsterdam" style="width:234px;height:60px;border:none;"></a>

Stelling van Amsterdam

Om een banner van 120 bij 60 pixels te gebruiken moet de volgende HTML code in een pagina worden opgenomen:

<a href="https://www.stelling-amsterdam.nl/"><img src="https://www.stelling-amsterdam.nl/banner-klein.jpg" alt="Stelling van Amsterdam" title="Stelling van Amsterdam" style="width:120px;height:60px;border:none;"></a>

Stelling van Amsterdam

Technische aanwijzingen

Neem a.u.b. niet de afbeelding over naar uw eigen website. Laat de hierboven getoonde code de afbeelding op deze site gebruiken - wijzig dus niet de bron van de afbeelding. Hierdoor toont uw website automatisch de recente versie van de banner.

Indien uw website gebruik maakt van XHTML 1.0 of later moet de IMG-tag afgesloten worden met een schuine streep: <img ... />.

Stelling van Amsterdam op Twitter Stelling van Amsterdam op Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube

Deze website wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Alle rechten voorbehouden, o.a. gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming.
Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water.
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
Fort Resort Beemster herbergt een van de meest luxueuze wellnessresorts met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness zoals u nog nooit heeft ervaren. (Advertentie)
 
 
 
Reizend restaurant SterkWater strijkt neer langs de Hollandse Waterlinies. In de grootste, oudste en prachtigste forten genieten haar gasten van een bijzondere avond uit, met een heerlijk 5-gangen diner en meeslepende verhalen. (Advertentie)