Sluit [X]   
 

Korporaal Fusilliers Klop in 1926: "Bij het Landstormverband Utrecht als vrijwilliger" Bijzonderen Vrijwilligen Landstorm

© 1999-2021, René G.A. Ros
Laatst gewijzigd 9-6-2021

Nieuwsbrief

Melancholisch he?Nieuwsbrief 363

Nieuwsbrief Stelling van Amsterdam
13de jaargang, nummer 363, 3 januari 2011

Een nieuwsbrief over de website Stelling van Amsterdam met informatie over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
https://www.stelling-amsterdam.nl/nieuwsbrief/

Beste lezer,

Uiteraard wenst uw redacteur u allen een voorspoedig, gezond en vredig 2011 toe!

Een gelukkig nieuwjaar!

U verwacht nu een aantal artikelen maar het nieuwe jaar begint weinig hoopvol voor deze nieuwsbrief en haar eenmans-redactie.
Al enkele jaren is het traditie om vandaag, op de verjaardag van deze website, een speciale nieuwsbrief met gastbijdragen te publiceren. Helaas is er slechts één bijdrage ontvangen zodat die nieuwsbrief niet doorgaat.

Dat komt bovenop iets anders. Want alhoewel de website druk wordt bezocht en uit de enquête blijkt dat de lezers de nieuwsbrief zeer waarderen, ontbreekt de medewerking van fortgebruikers.
Vorig jaar is meermaals gebleken dat te veel fortgebruikers er niet zelf aan denken om de nieuwsbrief te gebruiken voor hun communicatie: geen tip, geen persbericht, niets over cultuur-historische zaken. Zelfs van personen die tot de vriendenkring worden gerekend of partijen waarmee uw auteur geacht wordt samen te werken. Eenmaal is daarom een abonnement op de nieuwsbrief beëindigd.

Er zullen in de komende maanden in ieder geval één (bijna gereed) of twee nieuwsbrieven verschijnen, maar of er daarna meer volgen is beslist geen zekerheid meer. Misschien moeten die 30 uur per week meer voor het eigen nut en plezier gebruikt gaan worden.
De komende tijd zullen de fortgebruikers aangeschreven worden om tot een oplossing te komen.

Bekijk deze nieuwsbrief op: https://www.stelling-amsterdam.nl/nieuwsbrief/2011/nieuwsbrief-363/
Overig kort nieuws op het Stelling Forum: https://forum.stelling-amsterdam.nl/nieuw/
Reageren kan o.a. in het gastenboek: https://www.stelling-amsterdam.nl/algemeen/gastenboek/

Met vriendelijke groet,
René Ros

 

Echt niet...

Nee echt waar, deze nieuwsbrief bevat geen artikelen.

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam. De redacteurs en auteurs aanvaarden geen aansprakelijkheid, op welke wijze ontstaan, door het gebruik van de inhoud van de website, nieuwsbrief of andere publicatie, door welke persoon en voor welk doel dan ook. Bij gebruik als bron voor publicaties en andere uitingen is bronvermelding verplicht en tevens wordt deskundige begeleiding, door bijvoorbeeld de redacteur of auteur, aanbevolen. In de nieuwsbrieven weergegeven meningen zijn een deel van een column of strikt persoonlijk tenzij expliciet anders is aangegeven. 'Majoor Van Hall' en 'Soldaat Troelstra' zijn fictieve militairen uit het verleden die dienen als pseudoniemen voor verschillende personen. Activiteiten zoals rondleidingen worden mogelijk door andere partijen georganiseerd en de verantwoordelijkheid voor inhoud, uitvoering e.d. ligt geheel bij de betreffende partij. De inhoud van een nieuwsbrief wordt na publicatie niet meer gewijzigd en kan later onjuist zijn gebleken of niet meer van toepassing zijn. De auteursrechten berusten bij René G.A. Ros tenzij anders is aangegeven.

 

RSS Feed met nieuws over de Stelling Stelling van Amsterdam Twitter Stelling van Amsterdam op sociaal netwerk Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube

Deze website wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Alle rechten voorbehouden, o.a. gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming.
Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water.
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
Onderzoek, studie en informatie met betrekking tot het erfgoed van de waterlinies in Nederland. (Advertentie)
 
 
 
Bezoek Paviljoen Uit & Meer op Fort Uitermeer bij Weesp! (Advertentie)