Sluit [X]   
 

© 2004-2018, René G.A. Ros

Meer zien en doen?

Fort bij NIgtevechtEr is nog veel meer over de Stelling van Amsterdam te vertellen dan op deze website. Alle forten, magazijnen, kazernes, polders, nevenbatterijen, inundatiesluizen, geniedijken en militaire wegen staan op de website 'De Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water'.
Op die website kan je ook meer informatie vinden over de Linie van Beverwijk, de Posten van Krayenhoff, de Duitse bunkers en de Nederlandse bunkers uit de Koude Oorlog.

Je kan ook in de lijst van Verwijzingen kijken voor websites over andere onderwerpen.

RSS Feed met nieuws over de Stelling Stelling van Amsterdam Twitter Stelling van Amsterdam op sociaal netwerk Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op foto-site Flickr Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube

www.stelling-amsterdam.nl wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming.
Stelling van Amsterdam Junior
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
Het Hembrug Museum vertelt het verhaal van de wapen- en munitiefabriek die vanaf eind 19e eeuw tot 2003 op HEMbrug in Zaandam gevestigd was. (Advertentie)
 
 
 
Wijnimport J. Bart levert ruim 800 gastronomische wijnen uit 17 landen exclusief aan de horeca en zakelijke markt vanuit o.a. Fort benoorden Purmerend. (Advertentie)