Sluit [X]   
 

Milicien de Waart in 1912: ingelijfd bij 10e Regiment Infanterie (4CIIIB) 3e Bataljon

© 1999-2021, René G.A. Ros
Laatst gewijzigd 9-1-2021

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 392

Nieuwsbrief Stelling van Amsterdam
14de jaargang, nummer 392, 1 april 2012

Een nieuwsbrief van het Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam met informatie over militair erfgoed in de regio Groot-Amsterdam.
https://www.stelling-amsterdam.nl/nieuwsbrief/

Dit was een 1 april grap, klik voor meer informatie.

Geachte lezer,

Medewerkers van ChinaOrbit tijdens een werkbezoek aan Fort bij Spijkerboor.Vanwege het stijgende aantal overnames van Nederlandse bedrijven door China, neemt het aantal Chinese zakenmensen en toeristen dat ons land bezoekt toe. Daarom ontving ik enige tijd geleden via de Chinese ambassade een verzoek van het toerismebureau ChinaOrbit.

Zij wilden graag een goede Chinese versie van de website over de Stelling, gebaseerd op de Engelse versie die al vanaf het begin in 1999 bestaat.
De tekst is vertaald door Gwan Dong en financiële bijdragen kwamen van de Chinese ambassade en ChinaOrbit. Restaurant Tong-Ah uit Weesp zag hierin een uitgelezen kans om te adverteren op deze website.

Met gepaste trots kondigen we bij deze aan dat de Chinese versie van de Stelling-website per heden beschikbaar is. Klik op deze link om de website te openen:

Stelling van Amsterdam in het Chinees: 阿姆斯特丹的防线. 一個城市的水牆。

Met vriendelijke groet,
René Ros

N.B. Bekijk deze nieuwsbrief op: https://www.stelling-amsterdam.nl/nieuwsbrief/2012/nieuwsbrief-392/
Overig kort nieuws op het Stelling Forum: https://forum.stelling-amsterdam.nl/
Reageren kan door het contact-formulier te gebruiken.

 

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Documentatiecentrum Stelling van Amsterdam. De redacteurs en auteurs aanvaarden geen aansprakelijkheid, op welke wijze ontstaan, door het gebruik van de inhoud van de website, nieuwsbrief of andere publicatie, door welke persoon en voor welk doel dan ook. Bij gebruik als bron voor publicaties en andere uitingen is bronvermelding verplicht en tevens wordt deskundige begeleiding, door bijvoorbeeld de redacteur of auteur, aanbevolen. In de nieuwsbrieven weergegeven meningen zijn een deel van een column of strikt persoonlijk tenzij expliciet anders is aangegeven. 'Majoor Van Hall' en 'Soldaat Troelstra' zijn fictieve militairen uit het verleden die dienen als pseudoniemen voor verschillende personen. Activiteiten zoals rondleidingen worden mogelijk door andere partijen georganiseerd en de verantwoordelijkheid voor inhoud, uitvoering e.d. ligt geheel bij de betreffende partij. De inhoud van een nieuwsbrief wordt na publicatie niet meer gewijzigd en kan later onjuist zijn gebleken of niet meer van toepassing zijn. De auteursrechten berusten bij René G.A. Ros tenzij anders is aangegeven. Zie ook de privacy verklaring.

 

RSS Feed met nieuws over de Stelling Stelling van Amsterdam Twitter Stelling van Amsterdam op sociaal netwerk Facebook Doc.centrum Stelling van Amsterdam op LinkedIn
Stelling van Amsterdam op foto-site Instagram Stelling van Amsterdam op video netwerk YouTube

Deze website wordt verzorgd door particuliere experts en is geen website van een overheid.
Gebruik door commerciële partijen alleen met voorafgaande toestemming.
Stelling van Amsterdam. Een stadsmuur van water.
UNESCO Werelderfgoed sinds 1996
Onderzoek, studie en informatie met betrekking tot het erfgoed van de waterlinies in Nederland. (Advertentie)
 
 
 
Onderzoek, studie en informatie met betrekking tot het erfgoed van de waterlinies in Nederland. (Advertentie)